Staza

Banjalučka Desetka

Staza - 10K

Staza “Vitalia Banjalučke desetke” pravi krug kroz najuži centar grada, a počinje i završava u parku “Mladen Stojanović”.
Učesnici ove trke trče dva kruga, odnosno ukupno 10km.
Trči se dijelom ulice Olimpijskih pobjednika, Gundulićevom ulicom, Alejom Svetog Save do Narodnog pozorišta RS, zatim dijelom ulice Kralja Petra I Karađorđevića do parka “Petar Kočić”, i cijelom dužinom ulica Kralja Petra I Karađorđevića i Dr Mladena Stojanovića do ulice Trive Amelice i nazad do parka “Mladen Stojanović”.

5K trka

Staza - 5K

Staza trke na 5km trči se kroz najuži centar grada. Trkači imaju zadatak da naprave jedan krug na stazi.
Start trke je u parku „Mladen Stojanović“, a proteže se dijelom ulice Olimpijskih pobjednika, Gundulićevom ulicom, Alejom Svetog Save do Narodnog pozorišta RS, zatim dijelom ulice Kralja Petra I Karađorđevića do parka Petar Kočić, i cijelom dužinom ulica Kralja Petra I Karađorđevića i Dr. Mladena Stojanovića do ulice Trive Amelice i nazad do parka Mladen Stojanović.

Kup trka

Staza - Kup

Trim staza koja se proteže oko banjalučkog parka „Mladen Stojanović“ u krugu od 1200m prvenstveno je namijenjena sportistima i rekreativcima, te je idealna za potrebe takmičenja kao što je KUP trka, jer širina staze od oko 2 metra omogućava da paralelno trče dva trkača.

Nektar FunRun

Staza - FunRun

Trka Nektar Fun Run trči se stazom dugom 2 KM koja na najljepši mogući način prezentuje park Mladen Stojanović i Gradski stadion kao mjesta koja su obilježila stvaranje trkačkog pokreta u Banja Luci.
Staza počinje u parku 'Mladen Stojanović' proteže se dijelom ulice Olimpijskih pobjednika i Gundulićevom ulicom, zatim trkači prave krug na Gradskom stadionu, i nastavljaju rutu preko parkinga RTRS-a, i ponovo dijelom ulice Olimpijskih pobjednika sve do cilja koji se nalazi u parku Mladen Stojanović.

Newsletter

Postanite dio Run&More zajednice! Prijavite se na našu newsletter listu kako biste prvi saznali informacije o aktuelnim događajima i najnovije vijesti koje ćemo vam povremeno slati e-mailom!