Predstavnici ‘Run&More Community’ tima Goran Ćorić i Boris Partalo trče maraton u Berlinu!

14. 09. 2018.

Run&More Community

Predstavnici ‘Run&More Community’ tima Goran Ćorić i Boris Partalo iz Banja Luke učestvovaće na ovogodišnjem BMW Berlinskom maratonu, koji se 45. put po redu održava 16. septembra 2018. godine.

Run&More Community

Dugogodišnjem trkaču i idejnom tvoracu ‘Run&More Community’ projekta Goranu Ćoriću ovo će biti drugi veliki maraton nakon učešća u maratonskoj trci u Njujorku. Goran Ćorić inače je suosnivač i vođa organizacije Banjalučkog polumaratona, koji je u maju ove godine četvrti put po redu održan u okviru manifestacije ‘Run&More Weekend’. Iza njega je i uspješna organizacija trke ‘Banjalučka desetka’, koja je u septembru u okviru ‘Run&More Park’ festivala prvi put održana u Banjaluci.

Run&More Community

Berlinski maraton osnovali su članovi prestižnog atletskog kluba SC Charlottenburg 1974. godine, a održava se posljednje nedjelje u septembru. Trka je od 1981. godine organizacijski preseljena u centar Zapadnog Berlina, i postaje jedan od najbolje organizovanih i najpopularnijih maratona u Njemačkoj. Nakon pada Berlinskog zida u novembru 1989. godine započinje njegova nova era. Na BMW Berlinskom maratonu 2018 očekuje se više od 45 hiljada učesnika, a pratiće ga million navijača iz cijelog svijeta. Predstavnicima ‘Run&More Community’ tima želimo dobru stazu i mnogo uspjeha u Berlinu!

Run&More Community

Newsletter

Postanite dio Run&More zajednice! Prijavite se na našu newsletter listu kako biste prvi saznali informacije o aktuelnim događajima i najnovije vijesti koje ćemo vam povremeno slati e-mailom!